Cillans Proaktiva Förstora

Cillans Proaktiva

TSLTR-102

Cillans Proaktiva - fokus på må bra!

Mera information

548,00 kr inkl. moms

Denna produkt är en prenumerationstjänst - onlinecoachning!

Vi arbetar med att lägga fokus på hållbar hälsa, vilket betyder en sundare förhållning till mat, i kombination med träning på egen nivå samt livets aktiviteter. Den innehåller ett inspirations- och informationshäfte för dig som vill komma igång med en sundare livsstil. 

Med denna prenumerationstjänst erbjuds "nycklar" som Du arbetar proaktivt med. Detta använder Du dagligen för att skapa dig en hållbar livsstil. Tillsammans med onlinecoachning försöker vi identifiera problemen och hitta lösningar. 

Vi arbetar med Proaktiv medvetenhet - Egenansvaret!Du får:

- Ett "kickstart-paket" med lite smått och gott ur shoppen.
- Ett inspirationshäfte med grundkost-schema anpassat för dig.
- En bra grund i kaloriräkning.
- Mejlsupport så länge som Du nyttjar tjänsten.
- Veckomejl med inspiration och recept på bra mat.

Förstås en personlig rabattkod i Cillans shop


Cillans erbjuder:

- en tjänst där vi tillsammans proaktivt styr upp dina tankar kring kost och mat. Vi arbetar med bra mat, inspiration till rörelse och härligt mående och utesluter dieter, förbud och veckoinvägning.

DU själv:
- arbetar proaktivt med de nycklar du erhåller som kan lägga en bra grund för det Du själv vill åstadkomma.Tjänsten fungerar så här:

När du betalar i kassan får Cillans ett mejl om att Du köpt tjänsten. Vi skickar ett dokument, till Dig som fungerar som underlag för tjänsten, där du får uppge hur du har det idag och vad du vill förändra. Du får sedan en faktura varje månad tlls du säger upp tjänsten.  

Efter ca 2-4 dagar får Du ditt material och nycklar tillsammans med grundkost-schemat anpassat för dig. Ditt arbete börjar och efter där har Du sedan möjlighet till kontakt för frågor och feedback så länge som du nyttjar tjänsten, samt en utvärdering om hur Du upplever tjänsten.  

Kostnad 548 kr för kickstarten + första månaden, sedan 199 kr/mån. 

Du kan när som helst säga upp din prenumeration med ett mejl till info@cillans.se
eller i kontaktformuläret på hemsidan.Vår erfarenhet:

En diet börjar med viktminskning men slutar i för många fall med övervikt.

Studera ditt eget beteende, vad är bra och vad är mindre bra. Hur ska du förändra det mindre bra för att du ska må bättre och samtidigt kunna hantera det på ett hållbart sätt. För det är just det som vi vill förmedla med denna tjänst, en hållbar livsstil.