Om Cillans Chocolatteria

Tänk att få leva sin dröm.
-
Sedan några år tillbaka har det funnits en tanke om att vi nog behöver börja leva lite mer och hållbart och hälsosamt. Vårt samhälle behöver inspireras till lite mer medvetna val och aktivare livsföring för att jordklotet inte ska gå under med mottot ingen kan göra allt men alla kan göra något.
-
Därför satsar vi på Ekologiskt odlade kakaobönor i möjligaste mån. Några av våra leverantörer använder råvaror helt befriade från nötter och andra allergener. Den renaste formen av choklad är den som anses den bästa och därför blir vårt val naturligt,  den mörka chokladen. Vi har även Fair Trademärkta produkter i sortimentet. 
-
Därmed flyttas fokus från massproduktion till bönans unika smak!!
-
Med dessa grundläggande värderingar vill vi göra skillnad och vara med och skapa möjligheter för andra som, liksom vi, vill förverkliga sina drömmar. 

Vi har helt enkelt en litet större idé om vad choklad kan göra för världen.
-

Sedan 1 November är vi nu certifierade för att producera Ekologiska varor, vilket vi är mycket stolta över.

Ekologisk certifiering

Inga konstigheter - bara väldigt gott!

Fast där fick tanken en annan vändning och det är svårt att sälja socker när jag själv aktivt väljer bort det i mesta möjliga mån. Så from 1 mars så är det inte Cillans Chocolatteria längre, utan nu är det Cillans.se och Cillans.Online - en onlinetjänst fokuserad på kost, hälsa och bättre mående.